Новини Львова (cтор. 7713)

Фото для новини

09:56 3 жовтня 2014 р.

Керівник Львівської облдержадміністрації просить провести ротацію 3-го батальйону тероборони

Юрій Турянський заявив міністерству оборони: «Близькі солдатів висловили прохання провести ротацію військовослужбовців і вивести третій батальйон із зони проведення АТО».

Ситуації

Фото для новини

09:40 3 жовтня 2014 р.

Путін надав російське громадянство Януковичу, Азарову й Пшонці та їх сім'ям, – МВС (відео)

Радник керівника міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив у п’ятницю, що громадянство зрадникам України надано окремим секретним указом Путіна як нагороду за вірну службу з розвалу національної безпеки, оборони, системи правопорядку і економіки України.

Політика

Фото для новини

23:30 2 жовтня 2014 р.

Мешканець Львівщини запевняє, що знайшов три автомати Калашникова з боєприпасами до них у лісі

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, цією установою відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів до неї відкрито.

Кримінал

Фото для новини

22:21 2 жовтня 2014 р.

Майдан Львівщини запропонував запобіжник від зради нардепів

Сьогодні, 2 жовтня, представники Комітету Майдану Львівщини на прес-конференції у Львівському прес-клубі оприлюднили звернення до виборців та презентували декларацію кандидата в народні депутати, яку пропонуватимуть підписати кандидатам від Львівщини.

Політика

Фото для новини

19:10 2 жовтня 2014 р.

На схід України знову відбув зведений загін львівських правоохоронців

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зведений загін його співробітників змінить своїх колег, котрі вже тривалий час несуть службу на блокпостах, забезпечують охорону громадського порядку на сході України й надають всебічну допомогу населенню.

Ситуації

Фото для новини

18:35 2 жовтня 2014 р.

На благодійному вечорі у Львові зібрали 84 тисяч грн для інтегральної опіки жінок у кризових ситуаціях (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на благодійному вечорі «Ніч проти бідності» зібрали кошти для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях.

Ситуації

Фото для новини

18:00 2 жовтня 2014 р.

Святополк замість Суворова має стати ідеологією української армії, – кандидат-аспірант

Будь яка політична сила відрізняється тим, хто її наповнює. Якщо є більша критична маса адекватних людей, які здатні приймати рішення, то це і є команда. Зараз є команда людей, на чолі яких стоїть президент, говорить про те, що він готовий брати на себе відповідальність.

Політика

Фото для новини

17:38 2 жовтня 2014 р.

Ярослав Дубневич не вважає себе сепаратистом і судитися з Тетяною Чорновол не буде

Ярослав Дубневич не платив нікому в політичній партії «Блок Петра Порошенка» за свою підтримку під час виборчої кампанії. І йому грошей за підтримку блоку ніхто не давав.

Політика