Новини Львова (cтор. 7711)

Фото для новини

18:15 3 жовтня 2014 р.

На неоголошеній війні на Донбасі полягли 946 українських військових і добровольців, – Президент

Петро Порошенко повідомив сьогодні, 3 жовтня, під час виступу у Львівському національному університеті імені Івана Франка, що в ході проведення антитерористичної операції загинули 946 українських військових і добровольців.

Політика

Фото для новини

18:05 3 жовтня 2014 р.

На Львівщині під охороною міліції – вже більше 20-ти шкіл і дитячих садочків (відео)

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на даний час підрозділами ДСО у Львівській області охороняється вже більше 20-ти навчальних закладів.

Ситуації

Фото для новини

17:55 3 жовтня 2014 р.

Бійця батальйону «Айдар» Пелиша зі Львівщини виміняли з полону на брата одного з ватажків «ЛНР»

Перемовини про звільнення 19-річного добровольця зі Старого Самбора вели громадська організація «Громадський рух України» й командування групи «Рубіж» батальйону «Айдар».

Політика

Фото для новини

17:00 3 жовтня 2014 р.

4 жовтня польські експерти поділяться у Львові досвідом протидії тероризму

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста – лекції Роберта Персони й Ґжеґожа Адамчика.

Ситуації

Фото для новини

16:48 3 жовтня 2014 р.

У Львівській міськраді нагадують про соціальні гарантії для учасників АТО та членів їх сімей

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, уже 887 сімей звернулось за звільненням учасників АТО, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих під час участі в АТО від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, незалежно від форми власності житлового фонду (квартирної плати).

Ситуації

Фото для новини

16:22 3 жовтня 2014 р.

«Львівавтодору» й «Муніципальній дружині» дозволили складати протоколи про адмінправопорушення

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рішенням виконкому ЛМР погоджено надати право складати протоколи про адміністративні правопорушення посадовцям ЛКП «Львівавтодор», «Муніципальної дружини» й КП «Адміністративно-технічне управління».

Ситуації

Фото для новини

16:00 3 жовтня 2014 р.

У Львівському облвійськкоматі роз'яснили питання соціального й правового захисту учасників АТО

Зокрема у ЛОВК відповіли в п’ятницю на запитання «Хто вважається учасником АТО?», «Який порядок надання відпусток учасникам АТО?», «Чи нараховуються учасникам АТО штрафні санкції та пеня за кредитними зобов’язаннями?», «Чи можуть звільнити учасника АТО з роботи?», «Яку суму одноразової грошової допомоги повинні виплатити після демобілізації?», «Якими пільгами користуються учасники АТО та члени його сім’ї?», «Які є пільги в учасників АТО у майбутньому?», «Якщо є важкі сімейні обставини, чи можуть учасники АТО отримати відпустку під час участі в АТО?».

Ситуації

Фото для новини

15:47 3 жовтня 2014 р.

На Львівщині призначено нового фіскала

Начальником Львівської митниці ДФС призначено Миколу Олександровича Горобинського. 30 вересня відповідний наказ підписав Голова Державної фіскальної служби України, голова комісії з реорганізації Міністерства доходів і зборів І.О.Білоус.

Економіка

Фото для новини

15:30 3 жовтня 2014 р.

Президент нагородив у Львові трьох десантників 80-ї бригади, які обороняли аеропорт Луганська (відео, оновлено)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Глава держави Петро Порошенко удостоїв орденами «За мужність» III ступеня молодшого сержанта Вадима Масовця, старшого сержанта Володимира Сірківа й старшого солдата Андрія Шевчука.

Політика

Фото для новини

15:14 3 жовтня 2014 р.

Працівники «Львівобленерго» передали військовим необхідне їм на загальну суму понад 1 млн. грн

Як повідомили в п’ятницю у відділі корпоративних зв’язків комунального підприємства, зокрема його трудовий колектив придбав бронежилети на суму понад 500 тисяч грн, які передано Збройним силам.

Ситуації

Фото для новини

14:50 3 жовтня 2014 р.

Люди в селах не орієнтуються, що йде виборча кампанія, – кандидат в нардепи

«Я їжджу по селах і видно: люди не зовсім орієнтуються, що йде виборча кампанія і що робиться на виборчих округах». Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 122, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), сказав самовисуванець Володимир Пекар, член партії «Народний фронт» .

Політика

Фото для новини

14:48 3 жовтня 2014 р.

За добу полягли 2 українських воїнів, під Маріуполем зафіксовано підрозділи 100-ї російської бригади, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони запевняють, що сили АТО готові дати відсіч будь-яким агресивним діям з боку противника.

Політика

Фото для новини

14:19 3 жовтня 2014 р.

«Уповноважений з прав людини у Яворові – це я», - Людмила Шубіна

Поки військові воюють в АТО, хтось має оплачувати їхні комунальні послуги. Наприклад, після повернення із зони військових дій хлопцям прийшли рахунки за проживання в гуртожитку на загальну суму 120 тис. грн., поки вони 4 місяці сиділи в окопах. Платіжні квитанції отримали навіть родичі чотирьох загиблих.

Політика