«Львівавтодору» й «Муніципальній дружині» дозволили складати протоколи про адмінправопорушення

16:22 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рішенням виконкому ЛМР погоджено надати право складати протоколи про адміністративні правопорушення посадовцям ЛКП «Львівавтодор», «Муніципальної дружини» й КП «Адміністративно-технічне управління».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 3 жовтня, «Щоденному Львову», що посадовцям сфер паркування, оперативного реагування на правопорушення та торгівлі дозволили складати протоколи про адміністративні правопорушення. У повідомленні також конкретизують:

«Із метою підвищення рівня правової культури громади Львова у сфері послуг платного паркування, сфері торгівлі та оперативного реагування на виявлені правопорушення і забезпечення притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності, рішенням виконавчого комітету Львівської міськради було погоджено надати певним посадовим особам право складати протоколи про адміністративні правопорушення. Йдеться, зокрема, про посадових осіб:

ЛКП «Львівавтодор» (протоколи про адміністративні порушення, передбачені частинами 1, 2 статті 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення);

відділу торгівлі та тендерних закупівель управління економіки департаменту економічної політики, відділів соціально-економічного розвитку районних адміністрацій міста, ЛКП «Муніципальна дружина», КП «Адміністративно-технічне управління» (протоколи про адміністративні порушення, передбачені ст. 155, 155-2, 156, 156-1, 159, 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів