4 жовтня польські експерти поділяться у Львові досвідом протидії тероризму

17:00 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста – лекції Роберта Персони й Ґжеґожа Адамчика.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що завтра, 4 жовтня, в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста експерт із антитерористичних заходів у місцях масового скупчення людей Роберт Персона та експерт із психологічної підготовки екіпажів кораблів, яким існує загроза захоплення Сомалійськими піратами, Ґжеґож Адамчик розповідатимуть про заходи особистого захисту від потенційних загроз, поводження в місцях масового скупчення людей і психологічну саморегуляцію. Лекція триватиме з 17.00 до 18.00. Експерти приїхали до Львова в рамках кампанії «Безпечне Місто», на запрошення Центру Кризової Інтервенції та за підтримки Львівської міської ради і громадського формування «СКЕЛЯ». За додатковою інформацією можна звертатись за тел.: 063 462 70 30, або за е-поштою: razom@centerci.org.

Програма

10:00-11:00 – Методи запобігання тероризму у місцях масового скупчення людей: на що звертати увагу,  як запобігти терору та акціям хуліганства, запобіжні заходи безпеки у місцях масового скупчення людей – Роберт Персона – Приміщення Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, м. Львів, вул. Клепарівська, 35 (участь – за попереднім записом).

11:00-12:00 – Комунікація та організація команди для запобігання потенційним загрозам. Алгоритм поведінки у полоні. Алгоритм поведінки при відкритому нападі злочинців – Ґжеґож Адамчик – Приміщення Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, м. Львів, вул. Клепарівська, 35.

12:00-13:00 – Спільне обговорення проблем безпеки у Львові – Всі учасники заходу.

17:00-18:00 – Заходи особистого захисту від потенційних загроз. Поводження в місцях масового скупчення людей. Психологічна саморегуляція – Роберт Персона, Ґжеґож Адамчик – Інформаційно-практичний центр безпеки міста, площа Ринок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів