Новини Львова (cтор. 7712)

Фото для новини

14:48 3 жовтня 2014 р.

За добу полягли 2 українських воїнів, під Маріуполем зафіксовано підрозділи 100-ї російської бригади, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони запевняють, що сили АТО готові дати відсіч будь-яким агресивним діям з боку противника.

Політика

Фото для новини

14:19 3 жовтня 2014 р.

«Уповноважений з прав людини у Яворові – це я», - Людмила Шубіна

Поки військові воюють в АТО, хтось має оплачувати їхні комунальні послуги. Наприклад, після повернення із зони військових дій хлопцям прийшли рахунки за проживання в гуртожитку на загальну суму 120 тис. грн., поки вони 4 місяці сиділи в окопах. Платіжні квитанції отримали навіть родичі чотирьох загиблих.

Політика

Фото для новини

13:31 3 жовтня 2014 р.

Більшість переселенців не визначилася із вибором у Верховну Раду

«Більшість переселенців, із якими я спілкуються, ще не визначилися із вибором, але більшість людей вважають, що ті, хто вже був у парламенті, повинні відійти»,- сказала вчора, 2 жовтня, під час круглого столу у Львівському прес-клубі, присвяченому проблемам реалізації переселенцями своїх виборчих прав, голова ГО «Кримська хвиля» Оксана Новікова.

Політика

Фото для новини

13:30 3 жовтня 2014 р.

У Львові теплі речі бійцям на передовій збирають також на головній пошті й «Шуварі» та в «Рукавичці» (відео)

Про це повідомив у п’ятницю активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов.

Ситуації

Фото для новини

12:49 3 жовтня 2014 р.

Завтра у Львові збиратимуть теплі речі, ліки й кошти фронтовикам на передову та частуватимуть кулішем (відео)

Як повідомила в п’ятницю волонтер Любов Возняк, в суботу біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій також проведуть мастер-клас із плетення маскувальної сітки.

Ситуації

Фото для новини

12:26 3 жовтня 2014 р.

6 жовтня в театрі імені Марії Заньковецької у Львові – благодійна вистава на підтримку військових

Як повідомили в прес-службі Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, 6 жовтня о 18:00 у ньому відбудеться благодійна вистава на підтримку українських військових – «У. Б. Н.».

Культура

Фото для новини

11:52 3 жовтня 2014 р.

Президент представить «Стратегію реформ – 2020» у Львівському університеті імені Івана Франка о 15:00 (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в рамках робочої поїздки Глава держави також відвідає Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Політика

Фото для новини

11:24 3 жовтня 2014 р.

У Львові вже відкрили для проїзду транспортне кільце на вулицях Кульпарківській і Науковій

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рух тролейбусів №2 та №20 ще не відновлено, оскільки продовжують облаштовувати мережі.

Ситуації

Фото для новини

11:11 3 жовтня 2014 р.

10-11 жовтня на «Народній барахолці» у Львові збиратимуть кошти для допомоги постраждалим в АТО

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради на площі Ринок виставлять лоти, виставлені для продажу відомими митцями, діячами культури Львова та України, художніми та мистецькими магазинами, галереями, бутиками брендового взуття та одягу.

Ситуації

Фото для новини

10:44 3 жовтня 2014 р.

Сьогодні Президент України представить у Львові «Стратегію реформ – 2020» (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, У програмі перебування Глави держави – візит до Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, опісля у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбудеться представлення стратегії.

Політика

Фото для новини

10:21 3 жовтня 2014 р.

4-5 жовтня у Львові відбудеться благодійний осінній ярмарок зі збору коштів воїнам

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в рамках Благодійного осіннього ярмарку на дітей чекають конкурси та гостинці, на дорослих – майстер-класи та консультації по догляду за рослинами. Свою продукцію також запропонують медярі та народні умільці.

Економіка