4-5 жовтня у Львові відбудеться благодійний осінній ярмарок зі збору коштів воїнам

10:21 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: e.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в рамках Благодійного осіннього ярмарку на дітей чекають конкурси та гостинці, на дорослих – майстер-класи та консультації по догляду за рослинами. Свою продукцію також запропонують медярі та народні умільці.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 4-5 жовтня колектив садового центру «ГалСад» уже вшосте проводитиме осінній ярмарок. У повідомленні також конкретизують:

«Цьогоріч захід буде благодійним – усі зібрані кошти спрямують на потреби військових. Місце проведення – садовий центр «ГалСад» (кінець вул. Зеленої, с. Давидів).

Керівник СЦ «ГалСад» Олена Співакова розповіла:

«Цьогорічний ярмарок ми вирішили присвятити нашим захисникам-воїнам. Тож кожна гривня, вилучена під час осіннього ярмарку, буде переадресована Українській Армії.

Усі, хто прийдуть до нас 4-5 жовтня, не лише зможуть придбати собі гарні квіти та кущі, але й зробити добру справу. Водночас, аби залучити якомога більше гостей до заходу та таким чином зібрати більше коштів, було прийнято рішення організувати суттєві знижки на найпопулярніші види товарів.

Тож кожен новий власник квітів, кущів чи вазонів, милуючись ними в себе вдома чи на присадибній ділянці, згадуватиме, що, можливо, саме його кошти дали змогу зберегти чиєсь життя. В рамках Благодійного осіннього ярмарку на дітей чекають конкурси та гостинці, на дорослих – майстер-класи та консультації по догляду за рослинами. Свою продукцію також запропонують медярі та народні умільці.Більше інформації – за тел. 097 229 49 49».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів