Новини Львова (cтор. 7714)

Фото для новини

17:38 2 жовтня 2014 р.

Ярослав Дубневич не вважає себе сепаратистом і судитися з Тетяною Чорновол не буде

Ярослав Дубневич не платив нікому в політичній партії «Блок Петра Порошенка» за свою підтримку під час виборчої кампанії. І йому грошей за підтримку блоку ніхто не давав.

Політика

Фото для новини

17:20 2 жовтня 2014 р.

Професор-мовник Гарасим знайшов купу логічних помилок у виборчій програмі конкурента

У програмі чинного депутата Верховної ради Ярослава Дубневича закладено розуміння того, що війна триватиме чотири роки. Такий докір закинув своєму опонентові під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 120 від політичної партії «Народний фронт» Ярослав Гарасим.

Політика

Фото для новини

16:35 2 жовтня 2014 р.

Повітря в парках Львова вже не таке забруднене, – обстеження

Як запевнилив четвер «Щоденний Львів» у прес-службі ЛМР, працівники хімічної лабораторії КП «Адміністративно-технічне управління» зафіксували, що середнє значення сумарного показника забруднення 16 парків міста знизилось з 0,69 до 0,59 одиниць.

Природа

Фото для новини

15:29 2 жовтня 2014 р.

Право на голосування переселенці зможуть реалізувати лише наполовину, – громадський діяч

Переселенці думають спершу як забезпечити свої насушні потреби, а потім – про свій громадянський обов’язок проголосувати. Таку думку озвучив координатор програми, яка допомагає переселенцям реалізувати їхнє виборче право, Ігор Добко під час круглого столу. Мета заходу – обговорення проблем, пов’язаних із реалізацією виборчого права вимушених переселенців із зони АТО та тимчасово окупованої території Криму. Круглий стіл організовував «Центр підтримки громадських ініціатив», що працює на всій території України

Політика

Фото для новини

15:10 2 жовтня 2014 р.

У гуртках дитячих клубів Львова – нові безплатні заняття

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, п’ять дитячих клубів Галицького та Личаківського районів змінили впродовж літнього періоду свою навчальну й візуальну концепції.

Наука і техніка

Фото для новини

14:51 2 жовтня 2014 р.

Усі напади на аеропорт Донецька відбито з великими втратами з боку терористів, – РНБОУ (відео)

Як повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони, зранку штурм аеропорту поновився, зараз там триває бій.

Політика

Фото для новини

14:11 2 жовтня 2014 р.

«Львівводоканал» замінив 9,3 км водопровідних і 2,1 км каналізаційних трубопроводів

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ремонтники підприємства ліквідували 298 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах і 266 засмічень каналізації, полагодили 42 пожежні гідранти, влаштували 68 нових люків на водопровідних і каналізаційних колодязях.

Ситуації