Ярослав Дубневич не вважає себе сепаратистом і судитися з Тетяною Чорновол не буде

17:38 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Ярослав Дубневич не платив нікому в політичній партії «Блок Петра Порошенка» за свою підтримку під час виборчої кампанії. І йому грошей за підтримку блоку ніхто не давав.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це він заявив під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ). Нагадаємо, що Тетяна Чорновол, під час представлення партії «Народний фронт» у Львівському прес-клубі, звинуватила Ярослава Дубневича в тому, що він купує голоси виборців та назвала його сепаратистом.

- Ми з Тетяною Чорновол конкурували на виборах 2012 року. Проходила серйозна боротьба на окрузі. Після виборів я з Тетяною не спілкувався, тому що ми не перетиналися. І я радий, що Тетяна, незважаючи на особисту трагедію, залишилася в політичному та громадському житті, - відповідає заочно Ярослав Дубневич.

За його словами, її звинувачення - це лише психологічний зрив його колишньої опонентки на виборах та її особиста думка. І він за ці слова позиватися до неї не буде. Відповідаючи на питання, що потрібно зробити, аби зупинити війну з Росією, вважає, що нам потрібна міцна влада. Бо 23 роки в країні нічого не робилося, а за останні три роки, за часи Януковича, цілковито була знищена бойова армія. І своїм особистим внеском у перемогу Ярослав Дубневич вважає допомогу волонтерам, неодноразову і фінансово вагому.

- Я вважаю, що нам потрібен час, щоби озброїти і підготувати нашу армію. Ми зараз воюємо не стільки з сепаратистами, скільки з путінською армією. Нам потрібен час, щоби завершити війну дипломатичним шляхом. А якщо нам це не вдасться, то вже підготовленою армією звільнити Україну, - каже він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів