Новини Львова (cтор. 7715)

Фото для новини

12:42 2 жовтня 2014 р.

Олександр Усик розраховує в першому титульному бою у Львові на велику підтримку українців (відео)

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що квитки на бій Олександра Усика можна придбати у касах стадіону та в магазинах міста, а в суботу на «Арену Львів» курсуватимуть шатл-баси.

Спорт

Фото для новини

12:00 2 жовтня 2014 р.

Навчання в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста вже пройшли 1800 львів’ян

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 500 осіб навчилися в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста надавати домедичну допомогу, 300 – освоїли основи елементів самозахисту, 150 – пройшли психологічні тренінги, близько 500 – отримали інформаційні консультації з основ цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності.

Ситуації

Фото для новини

11:48 2 жовтня 2014 р.

6-7 жовтня у Львові пройде засідання заступників глав МЗС України й країн Вишеградської групи

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на перемовинах у нашому місті сторони планують обговорити перспективи практичної взаємодії щодо реалізації євроінтеграційних реформ в Україні, шляхи посилення регіональної безпеки, розвиток транскордонного співробітництва, удосконалення транспортної інфраструктури, інші актуальні питання.

Політика

Фото для новини

11:11 2 жовтня 2014 р.

4 жовтня у Львові збиратимуть теплі речі, ліки й кошти фронтовикам на передову та частуватимуть кулішем

Як повідомила в четвер волонтер Світлана Божко, в суботу біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій також проведуть мастер-клас із плетення маскувальної сітки.

Політика

Фото для новини

10:30 2 жовтня 2014 р.

Російські телевізійники замовили та оплатили обстріл околиці Луганська, – ЗМІ

Один зі жителів селища Ювілейний розповів, що, за інформацією його сусідів, до них приїжджали представники російського телеканалу й за $50 попросили «допомогти створити картинку».

Політика

Фото для новини

09:54 2 жовтня 2014 р.

У Львові придбали за кошти міського бюджету необхідне військовим на суму понад 1,58 млн. грн

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, станом на 30 вересня укладено договорів про закупівлю необхідних товарів на загальну суму понад 1 млн. 580 тис. грн. дляльвівських підрозділів: батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», військових частини А 0284 та 4114, 3-го батальйону територіальної допомоги й військово-медичного клінічного центру.

Політика

Фото для новини

22:54 1 жовтня 2014 р.

Батальйон тероборони Львівщини не ротують через відсутність юрадреси (відео)

«Територіальні батальйон неначе перебувають у «відрядженні» в АТО. Механізму ротації немає. Бійці воюють до перемоги або до скону», – такі думки сьогодні, 1 жовтня,в ефірі громадського мовлення Львівського пре-клубу (Прес-клуб-ГІТ) висловили Оксана Синиця і Марта Бухтяк, дружини бійців батальйону територіальної оборони Львівщини.

Політика

Фото для новини

22:00 1 жовтня 2014 р.

На Луганщині поховали 28 невпізнаних бійців батальйону «Айдар» і 80-ї бригади зі Львова (відео)

Як повідомили в середу в пресцентрі оперативного командування «Північ», сьогодні, 1 жовтня, в Старобельську військовослужбовці попрощалися зі своїми бойовими побратимами, які загинули в бою 5 вересня в районі села Весела Гора.

Ситуації