Новини Львова (cтор. 7717)

Фото для новини

15:20 1 жовтня 2014 р.

З обласного бюджету скеровано 350 тисяч грн. батальйону «Львів», 2,4 млн. – іншим в/ч

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за рахунок цих коштів планується забезпечити речовим майном та спорядженням батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», закупити засоби захисту, зв’язку, індивідуальні перев’язувальні пакети та лікарські засоби, мініелектростанції, авіаційні GPS-навігатори, далекоміри, інструменти та запчастини для військових формувань, дислокованих на території області.

Ситуації

Фото для новини

15:04 1 жовтня 2014 р.

Повідомлення про «замінування» Львівської міськради виявилося дезінформацією (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з червня це вже шістдесяте неправдиве повідомлення про замінування в нашому місті.

Ситуації

Фото для новини

14:33 1 жовтня 2014 р.

За минулу добу загиблих серед українських військових немає, – РНБОУ (відео)

Як повідомляється в сьогоднішніх «Зведених даних ІАЦ РНБОУ» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони, спостерігається зростання протиріч між бандами терористів, внаслідок чого між ними виникають збройні сутички, у тому числі – зі застосуванням мінометів та артилерії.

Політика

Фото для новини

13:48 1 жовтня 2014 р.

У прес-службі ДонОДА спростували повідомлення про «обмін аеропорту Донецька» (відео, оновлено)

У прес-службі Донецької облдержадміністрації повідомили в середу: «Ця фраза вирвана з контексту. В розмові не для запису йшлося, що бойовики вимагають, щоб їм віддали Донецький аеропорт».

Політика

Фото для новини

13:15 1 жовтня 2014 р.

У Львові вчителі фізкультури навчатимуть школярів самозахисту

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, спершу кращі тренери спортивних організацій міста проведуть безплатні уроки з бойових мистецтв з елементами самооборони для вчителів фізичної культури загальноосвітніх середніх шкіл.

Спорт

Фото для новини

12:58 1 жовтня 2014 р.

У Мінську домовилися, що Україна віддасть аеропорт Донецька рашистам, – комбат (відео)

Командир батальйону «Донбас» і кандидат у народні депутати Семен Семенченко повідомив у середу: «Донецький аеропорт в будь-якому разі, згідно з домовленостями, повинні були віддати. Однак для чого сьогодні його утримують і знову ставлять людей під загрозу – незрозуміло».

Політика

Фото для новини

12:17 1 жовтня 2014 р.

За «дерибан» землі розпочато кримінальні провадження щодо посадовців «Львівської залізниці»

Як повідомили в середу в прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що останні неправомірно узгодили межі суміжного землекористування, внаслідок чого у приватну власність фізичних та юридичних осіб було незаконно передано земельні ділянки залізниці, розташовані на території Брюховицької селищної ради.

Кримінал

Фото для новини

11:41 1 жовтня 2014 р.

На Донбас вдерлися ще 200 російських диверсантів, – ЛугОДА (відео)

Як припускають у середу в прес-службі голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, «очевидно, російські військові в цивільному формуватимуть окремі групи для здійснення розвідувально-диверсійної діяльності на території України».

Політика