Новини Львова (cтор. 7718)

Фото для новини

21:56 30 вересня 2014 р.

У Росії з'являються нові диверсійно-розвідувальні групи, які, очевидно, вторгнуться в Україну, – експерт

Про це повідомив у вівторок, підбиваючи підсумки 30 вересня, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Політика

Фото для новини

20:48 30 вересня 2014 р.

Тарас Стецьків оприлюднив схему, за якою ділять крісла в парламенті та уряді

Практика реального поділу місць в парламенті склалася після третіх виборів у 1998 році. І дотримується дотепер. Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати , які відбувається в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу,, кандидат в нардепи від партії «Громадянська позиція» (Анатолій Гриценко) Тарас Стецьків.

Політика

Фото для новини

20:28 30 вересня 2014 р.

Нова, майданівська, влада – продовження старої, – кандидат в нардепи від Самопомочі

Корупція, проти якої постав Євромайдан, залишилася. Про це заявив під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати, які відбувається в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), кандидат від партії «Об’єднання «Самопоміч» Олексій Скрипник.

Політика

Фото для новини

19:53 30 вересня 2014 р.

Українські силовики взяли в полон на Луганщині ще двох псковських десантників (відео)

В інтернет-мережі «YouTube» розмістили у вівторок запис, автор якого демонструє у ньому затриманих на Донбасі російських військовослужбовців і документи одного з них – прапорщика Буракова з в/ч 32515.

Політика

Фото для новини

19:34 30 вересня 2014 р.

У Львові цього року усиновлено лише 16 дітей, натомість 121 ще чекають на свою родину

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, на обліку у відділах у справах дітей районних адміністрацій ЛМР перебувають 179 дітей-сиріт та 430 – позбавлених батьківського піклування.

Ситуації

Фото для новини

19:21 30 вересня 2014 р.

Прокуратура вимагає притягнути до відповідальності посадовців Львівської митниці

Як засвідчили результати перевірок, посадовими особами більшості митних постів області допускаються численні порушення прав підприємців під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів.

Кримінал

Фото для новини

18:22 30 вересня 2014 р.

На Донбасі не припиняються бойові зіткнення місцевих терористів із російськими, – РНБОУ

Як повідомили у вівторок в Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України, сутички відбуваються за контроль автошляху Дебальцеве-Антрацит.

Політика