Новини Львова (cтор. 7716)

Фото для новини

22:54 1 жовтня 2014 р.

Батальйон тероборони Львівщини не ротують через відсутність юрадреси (відео)

«Територіальні батальйон неначе перебувають у «відрядженні» в АТО. Механізму ротації немає. Бійці воюють до перемоги або до скону», – такі думки сьогодні, 1 жовтня,в ефірі громадського мовлення Львівського пре-клубу (Прес-клуб-ГІТ) висловили Оксана Синиця і Марта Бухтяк, дружини бійців батальйону територіальної оборони Львівщини.

Політика

Фото для новини

22:00 1 жовтня 2014 р.

На Луганщині поховали 28 невпізнаних бійців батальйону «Айдар» і 80-ї бригади зі Львова (відео)

Як повідомили в середу в пресцентрі оперативного командування «Північ», сьогодні, 1 жовтня, в Старобельську військовослужбовці попрощалися зі своїми бойовими побратимами, які загинули в бою 5 вересня в районі села Весела Гора.

Ситуації

Фото для новини

21:58 1 жовтня 2014 р.

Невідомий солдат – це вигідно державі, – експерт

«Мати невідомого солдата справді дуже вигідно. Мені не хочеться вірити в те, що питання ідентифікації тих, хто загинув в зоні АТО, гальмують, щоб не робити соціальних виплат сім’ям. Але не здивуюся, якщо це правд», – сказав в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) Владислав Дейнеко, майор запасу, військовий експерт.

Політика

Фото для новини

21:29 1 жовтня 2014 р.

Брат дорадника президента Обами є лобістом Росії, – професор США

«Росія має багато лобістів в американських парламенті та уряді. Росія сьогодні має вплив на сенаторів та президента США. Брат дорадника президента Обами є лобістом Росії», – про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) повідомив Олександр Жизневський, професор економіки, менеджменту і маркетингу університету в Меріленді (США) і Українського вільного університету в Мюнхені (ФРН).

Політика

Фото для новини

19:55 1 жовтня 2014 р.

4 жовтня експерти з Польщі навчатимуть у Львові охороні громадського порядку

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу з 17:00 до 18:00 в приміщенні Інформаційно-практичного центру на площі Ринок відбудеться також відкритий майстер-клас з питань особистого захисту та психологічної саморегуляції

Ситуації

Фото для новини

19:23 1 жовтня 2014 р.

Родичі бійців батальйону територіальної оборони Львівщини вимагали їх ротації (відео)

Як повідомив у середу колишній командир 3-го батальйону тероборони Андрій Кушнір, «хлопці з 9 липня знаходяться в зоні АТО», «їм потрібен відпочинок, на носі – зима, до якої потрібно привести себе в порядок, змінити літню форму на зимову форму, адже першу амуніцію іноземного виробництва вони купували самі за свої гроші, і невідомо, наскільки держава їм зможе допомогти їм у цей період».

Ситуації

Фото для новини

17:16 1 жовтня 2014 р.

Медики рекомендують мешканцям Львівщини пройти вакцинацію від грипу

Як повідомила в середу головний епідеміолог департаменту охорони здоров’я ЛОДА Наталія Тімко, підйом захворюваності на грип в нашій країні зазвичай припадає на січень-березень, тому саме зараз слід подбати про вакцинацію.

Медицина

Фото для новини

17:05 1 жовтня 2014 р.

14 жовтня у Львові телемарафон – збиратимуть кошти сім’ям, які втратили рідних на війні

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, захід триватиме впродовж семи годин і матиме вигляд відкритого майданчика для обговорення шляхів виходу та припинення «неприхованої» війни: відверті розповіді безпосередніх учасників подій в зоні АТО, спілкування з родичами загиблих солдатів, а також відкритий збір коштів на їх підтримку.

Політика

Фото для новини

16:20 1 жовтня 2014 р.

Львів’яни передали батальйону «Донбас» п’ять оборонних конструкцій – габіонів (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, підприємство ТзОВ «Пліт» розробило сучасний блокпост – збірно-розбірну металеву конструкцію, обшиту геотекстилем.

Ситуації

Фото для новини

16:10 1 жовтня 2014 р.

Львівщина отримала 1,133 млн. грн на виплату соціальної допомоги

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням.

Ситуації

Фото для новини

15:58 1 жовтня 2014 р.

На Львівщині призначено керівника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин

Сергія Коровайника призначено керівником управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин. Нагадаємо, з 6 серпня цього року він виконував обов’язки керівника, а перед тим був заступником начальника зазначеного управління, інформує прес-служба ЛОДА,

Політика