Львівський обласний військовий комісаріат попереджає – кошти від його імені збирають шахраї

10:49 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: demotivators.org.ua

Громадян, які стали свідками збору коштів від імені ЛОВК, просять повідомляти представникам міліції або його черговому (номер телефону – (032) 260-26-56).

До Львівського обласного військового комісаріату надійшло повідомлення, що невідомі громадяни без відповідних дозволів збирають кошти у громадському транспорті на допомогу Збройним Силам України. Так, 30 вересня приблизно о 16.30 жінка віком 24-30 років збирала кошти на потреби українського війська від імені Львівського обласного військового комісаріату.

При цьому, у неї був бейджик з назвою військової організації та документ з кутовим штампом та прізвищем військового комісара. Жінку помітили у міському транспорті – на маршруті №41. Вона зайшла біля готелю «Супутник» на вулиці Княгині Ольги та вийшла на перехресті вулиць Стрийської й Наукової.

Відтак Львівський обласний військовий комісаріат попереджає, що він не веде такої діяльності, що жодних розпоряджень щодо збору коштів керівництво військкомату не давало, й що подібні злочинні дії дискредитують роботу, яку ЛОВК проводить з організації допомоги військовим, котрі перебувають у зоні проведення АТО, та руйнують довіру до відповідних волонтерських організацій.

Усіх свідомих громадян, які стали свідками шахрайства зазначеного виду, у Львівському обласному військовому комісаріаті просять повідомляти представників міліції або безпосередньо в ЛОВК. Телефон його чергового – (032) 260-26-56.

Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного військового комісаріату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів