У гуртках дитячих клубів Львова – нові безплатні заняття

15:10 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, п’ять дитячих клубів Галицького та Личаківського районів змінили впродовж літнього періоду свою навчальну й візуальну концепції.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 жовтня, «Щоденному Львову», що п’ять дитячих клубів Галицького та Личаківського районів змінили впродовж літнього періоду свою навчальну й візуальну концепції. В повідомленні також конкретизують:

«Вихованцям Дитячих клубів пропонують безплатно взяти участь у майстер-класах різних напрямків, міні-проектах, іграх, любительських змаганнях, конкурсах, а також – екскурсіях містом, відвідинах спортивних матчів, дитячих розважальних закладів.  

Зокрема, в клубі «Веселка» (вул. Огієнка, 18) для діток від 6 років тепер проходитимуть заняття з танців, англійської та німецької мови, музичної грамоти й рукоділля.

Клуб «Аміго» (вул. Стрийська, 24) запрошує танцювати маленьких львів’ян з 6 років.

У клубі «Колібрі» Личаківського району (вул. Пасічна, 64) відбуватимуться заняття з англійської, німецької мов та рукоділля для дітей 9-17-річного віку.

Підлітків та молодь в клубі «КросФіт» (вул. Корольова, 10) очікують секції бойових мистецтв й загальнофізичної підготовки.

У клубі «Какаду» (вул. Коціловського, 16) працюватимуть гуртки образотворчого мистецтва й сучасних танців (для дітей з 7 років). 

Керівник управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради Володимир Шнайдер зазначив із цього приводу: «Спільне завдання влади та громади – виховання здорової, освіченої, сильної, цілеспрямованої, активної молоді, яка буде здатна захистити себе і стати  майбутнім успішного міста й успішної країни. Саме тому потрібно дбати про покращення умов і створення можливостей для всебічного розвитку талантів та інтересів дітей».

Своєю чергою, керівник Дитячих клубів Галицького району Олена Горпинюк розповіла:

«Незважаючи на всі цьогорічні труднощі, нам вдалося оновити навчальні кімнати в п’яти клубах. Окрім цього, ми підібрали нові кольорові меблі. Тому навчальний рік в наших гуртках розпочався в більш яскравій атмосфері. Деякі клуби змінили не лише профіль та зовнішній вигляд, а й назву. Наприклад, у Галицькому районі тепер можна знайти клуби «Веселка», «Аміго», «Відвага», «Кактус», у Личаківському – «Колібрі», «Какаду», «КросФіт».

Загалом в мережі Дитячих клубів Галицького та Личаківського районів міста працює 20 гуртків, серед яких: образотворче мистецтво, рукоділля, танці, підготовка, іноземні мови, настільний теніс, бойові мистецтва, секції загальнофізичної та військово-патріотичної підготовки.  

Заняття в гуртках Дитячих клубів Львова є безплатними. Більше інформації про гуртки в Галицькому районі можна отримати за номером телефону 261-68-48, в Личаківському – 254-62-63». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів