У Львові знову дезінформували про «замінування» торгового центру «Магнус»

10:30 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ЗІК

Як повідомили в п’ятницю в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, з ТЦ виведено на безпечну відстань близько 470 осіб (350 відвідувачів та 120 персоналу).

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили сьогодні, 3 жовтня, що вчора о 16.36 невідома особа повідомила по телефону адміністрації ТЦ «Магнус» (м. Львів, вул. Шпитальна, 1, Шевченківський район) про замінування будівлі торгового центру. В повідомленні також конкретизують:

«Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 40 осіб та 11 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгового центру виведено на безпечну відстань близько 470 осіб (350 відвідувачів та 120 персоналу).

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території. О 18.15 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з затримання особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів