Новини Львова (cтор. 7710)

Фото для новини

18:56 4 жовтня 2014 р.

Українська розвідгрупа знищила на Луганщині десять одиниць військової техніки рашистів

Як повідомило в суботу інтернет-видання «Іnformator.lg.ua» з посиланням на джерело в ЗСУ, імовірно, ця колона могла бути черговим підкріпленням для наступу на донецький аеропорт.

Політика

Фото для новини

12:57 4 жовтня 2014 р.

Важко уявити якута, ерзя, мокшу, вепса чи карела, який мріє «віджати» Крим чи загинути на Донбасі, – соціолог

Для громадських активістів Росії, які виступають проти війни з Україною, стали відкриттям соціологічні дані про те, що 85 % росіян підтримують Путіна та вторгнення в Україну. На їхню думку, швидше за все, це фантазії Кремля.

Політика

Фото для новини

12:21 4 жовтня 2014 р.

Якщо на місце царя замість Путіна виберуть Ходорковського, шансів на зупинку війни немає, – журналіст зі Санкт-Петербурга

Я впевнена, що в державі, яка називається Російська Федерація, суспільства, в європейському розумінні цього слова – просто нема. Його нема не те що в меншому ступені, ніж в Україні, а його взагалі нема. Навіть в спорідненій Білорусії і його більше.

Політика

Фото для новини

12:04 4 жовтня 2014 р.

Війна в Україні закінчиться зі знищенням Росії, – заступник комбата «Київська Русь»

«Для мене та мого підрозділу росіяни – це вороги. Ми дивимося на них через приціл зброї». Про це під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Санкт-Петербургом на тему «Як зупинити війну Росії проти України?», який відбувається в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив заступник командира батальйону «Київська Русь» Роман Семчишин .

Політика

Фото для новини

11:52 4 жовтня 2014 р.

На Донбасі є жіночі батальйони збройних сил Росії, – історик

«Мені би дуже не хотілося, щоби ми, два братніх народи, дивилися б одне на одного через проріз або приціл зброї, тому що за цим стоїть смерть та руйнування». Про це під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Санкт-Петербургом на тему «Як зупинити війну Росії проти України?», який відбувся в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив Володимир Семистяга, голова «Просвіти» Луганська.

Політика

Фото для новини

11:15 4 жовтня 2014 р.

Ситуація в районі аеропорту Донецька – під контролем сил АТО, – прес-центр (відео)

Як повідомили в суботу в прес-центрі АТО, за минулу добу бойовики тричі штурмували позиції українських військовослужбовців в Донецькому аеропорту, Павлополі та Нікішиному.

Політика

Фото для новини

21:45 3 жовтня 2014 р.

Президент України пішки пройшовся центральним проспектом Львова й роздавав там автографи (відео)

У Національному університеті імені Івана Франка живої і відвертої розмови з Петром Порошенком не вийшло – все обмежилося трьома запитаннями зі залу.

Ситуації

Фото для новини

20:55 3 жовтня 2014 р.

Президент України випробовував у Львові бронемашину «Дозор» (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, Петро Порошенко запевнив у п’ятницю: «Вояки не підуть без броньованої техніки, без спеціального обладнання».

Політика

Фото для новини

18:52 3 жовтня 2014 р.

Україна отримує з 1 жовтня норвезький газ

Україна підписала договір з норвезькою нафтогазодобувною компанією «Statoil» на поставку природного газу, і з 1 жовтня почала одержувати його через газопроводи Словаччини.

Економіка

Фото для новини

18:45 3 жовтня 2014 р.

6 жовтня у Львові перекриють частину проспекту Червоної Калини

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в понеділок для забезпечення виконання робіт із влаштування водопровідної мережі обмежать рух транспорту на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Довженка до вулиці Чукаріна.

Ситуації