Українська розвідгрупа знищила на Луганщині десять одиниць військової техніки рашистів

18:56 4 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Як повідомило в суботу інтернет-видання «Іnformator.lg.ua» з посиланням на джерело в ЗСУ, імовірно, ця колона могла бути черговим підкріпленням для наступу на донецький аеропорт.

У ніч з 2 на 3 жовтня по трасі Н21 в напрямку Червоного променя пройшла колона ворожої військової техніки. У складі колони йшли 13 танків, три БТРи, шість самохідних артилерійських установок, вісім машин РСЗВ «Град», шість гармат Т-30 і п’ять бензовозів. За інформацією джерела у ЗСУ, для знешкодження та ліквідації бронетехніки висунулася диверсійно-розвідувальна група.

У результаті бою було знищено близько 10 одиниць ворожої техніки. Виконавши завдання, розвідгрупа ЗСУ повернулася без втрат особового складу. Імовірно, ця колона могла бути черговим підкріпленням для наступу на донецький аеропорт.

Як повідомлялося раніше, нещодавно бойовики так званої «Донецької народної республіки» отримали підкріплення. У Донецькій області була помічена колона військової техніки.

Бронемашини проїхали через місто Макіївка. В колоні нараховувалося близько двадцяти одиниць техніки.

Імовірно, техніка і найманці були перекинуті з РФ через ділянки державного кордону, захоплені бойовиками. Про це повідомило сьогодні, 4 жовтня, інтернет-видання «Іnformator.lg.ua» з посиланням на джерело в ЗСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів