Новини Львова (cтор. 7709)

Фото для новини

11:05 5 жовтня 2014 р.

У Львові повернулися на свої маршрути тролейбуси №2 і №20

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, після успішного випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова, було прийнято рішення про відновлення роботи тролейбусних маршрутів № 2 та 20.

Ситуації

Фото для новини

10:42 5 жовтня 2014 р.

Йде вітчизняна війна України з агресором Росією, – російський військовий

«Зараз йде війна. Ви це чудово розумієте, ми це чудово розуміємо. І треба, щоби ваш уряд не уникав називати це своїми іменами. Скажіть правду на офіційному рівні. Введіть військовий стан і скажіть: на нас напала Росія».

Політика

Фото для новини

10:26 5 жовтня 2014 р.

Росії потрібні свої, регіональні, Майдани, – російський політолог

Не можна порівнювати молоду українську державу та недорозвалену квазі-імперію. Про це під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Санкт-Петербургом на тему «Як зупинити війну Росії проти України?», який відбувся в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу(Прес-клуб- ГІТ), заявив Павєл Мезєрін, політолог з Санк-Петербурга, спеціаліст з російсько-українських відносин.

Політика

Фото для новини

20:50 4 жовтня 2014 р.

Навіть російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» визнав фікцією «вибори» рашистів на Донбасі

Колишній так званий «міністр оборони ДНР» заявив: «Вони створюють красиву картинку для легітимізації тих людей, яких вони розсадили по обох республіках – Захарченка, Плотніцького та інших».

Політика

Фото для новини

19:16 4 жовтня 2014 р.

СБУ затримала у Львові легковик із гранатометами й боєприпасами

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління силового відомства, його співробітники виявили спільно з міліціонерами в салоні автомобіля «Сітроен» два РПГ-18 («Муха»), 16 гранат Ф-1 та близько 2 тисяч набоїв калібру 5,45.

Кримінал

Фото для новини

18:56 4 жовтня 2014 р.

Українська розвідгрупа знищила на Луганщині десять одиниць військової техніки рашистів

Як повідомило в суботу інтернет-видання «Іnformator.lg.ua» з посиланням на джерело в ЗСУ, імовірно, ця колона могла бути черговим підкріпленням для наступу на донецький аеропорт.

Політика

Фото для новини

12:57 4 жовтня 2014 р.

Важко уявити якута, ерзя, мокшу, вепса чи карела, який мріє «віджати» Крим чи загинути на Донбасі, – соціолог

Для громадських активістів Росії, які виступають проти війни з Україною, стали відкриттям соціологічні дані про те, що 85 % росіян підтримують Путіна та вторгнення в Україну. На їхню думку, швидше за все, це фантазії Кремля.

Політика