Свій перший титул у професійному боксі Олександр Усик здобув у Львові (відео)

23:58 4 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Телеканал новин «24»

Аспірант Львівського державного університету фізичної культури завоював Інтерконтинентальний титул чемпіона світу за версією WBO.


Відео: УКРАЇНСЬКИЙ СПОРТ

«Аспірант Львівського державного університету фізичної культури завоював Інтерконтинентальний титул чемпіона світу за версією WBO», – інформує сьогодні, 4 жовтня, «Рrosport.tsn.ua». В повідомленні також конкретизують:

«Україно, вітай ще одного чемпіона світу з боксу! Наш «Козак» нокаутував у Львові південноафриканця Даніеля Брюера.

Українець домінував у ринзі впродовж усіх раундів. Перший став для обох боксерів «розвідним». Суперники обережно шукали слабинки, причому, Сашко робив це активніше. Брюер тримав оборонну позицію.

Боксери активізувалися у третьому раунді, і наш «Козак» завдав кілька класних ударів. У п'ятому раунді Брюер отримав від Сашка. Усик серією ударів розбив блок суперника, але представник ПАР встояв під «обстрілом» українця.

У шостому раунді Даніел почав помітно втрачати сили і нависати над Усиком. Сашко ж пурхав, як метелик.

У сьомій трихвилинці Усик «виключив» Брюера ударом лівою у щелепу. Додамо, що Брюер вразив українських  уболівальників своїми боксерськими трусами з бахроми.  Нагадаємо, для українця це буде п'ятий профібій. У листопаді 2013 року Усик дебютував у професіоналах, нокаутувавши мексиканця Феліпе Ромеро. Місяць потому наш »Козак» побив колумбійця Епіфаніо Мендозу. А у квітні 2014-го – нокаутував ганця Бена Нсафоа. 31 травня Усик відправив на настил рингу «Росіянина» Кренса.

Про це повідомляється сьогодні, 4 жовтня, на сайті «Рrosport.tsn.ua». Своєю чергою, «Sportanalytic.com» стисло повідомив у суботу:

«Український боксер першої важкої ваги Олександр Усик (4-0, 4 КО) сьогодні переміг південноафриканця Деніела Брюєра (25-5-1, 21 КО) в бою за «тимчасовий» пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Усик здобув перемогу нокаутом на 178 секунді 7-го раунду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів