Навіть російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» визнав фікцією «вибори» рашистів на Донбасі

20:50 4 жовтня 2014 р.

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков»

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков»
Фото: garmata.org

Колишній так званий «міністр оборони ДНР» заявив: «Вони створюють красиву картинку для легітимізації тих людей, яких вони розсадили по обох республіках – Захарченка, Плотніцького та інших».

«Це фікція. Фікція, яка створюється політтехнологами на замовлення певних людей… Вони створюють красиву картинку, фікцію – те, що звикли створювати замість реальної справи», – так сказав у коментарі щодо призначених бойовиками на 2 листопада «виборів» у недавньому минулому так званий «міністр оборони ДНР» Гіркін-«Стрєлков». Цей коментар оприлюднили на своїй сторінці у соцмережі бойовики.

«І для створення декорації мирного життя, і для легітимізації тих людей, яких вони розсадили по обох республіках – Захарченка, Плотніцького та інших – необхідно провести ці вибори, щоб сказати, що це народ їх обрав… З усіх точок зору, треба було б не лише скасувати ці вибори, але і створити єдині органи управління Новоросії з відповідальними людьми на чолі, з превалюванням військового командування над громадянським. Це дозволить в максимальному ступені і налагодити військове постачання, і втихомирити банди, які нікому не підкоряються, бовтаються на кордонах республіки і не воюють...», – заявив Гіркін-«Стрєлок», якого цитує сьогодні, 4 жовтня, інтернет-видання «7 Днів-Україна» з посиланням на сайт рашистів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів