Новини Львова (cтор. 7707)

Фото для новини

16:21 6 жовтня 2014 р.

8 жовтня у Львові – урок корейського рукопашного бою хапкідо

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в середу о 18:30 в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста розпочнеться пробний урок від клубу «КіДо» з хапкідо (корейський рукопашний бій) та елементи самозахисту для жінок.

Ситуації

Фото для новини

15:55 6 жовтня 2014 р.

Тільки до моргу лікарні імені Калініна в Донецьку потрапили 427 бойовиків, які штурмували аеропорт, – «Тwitter»

Як повідомив у понеділок у соцмережі активіст під ніком «Радіобабай», за інформацією з лікарні Калініна, за два тижні через морг цієї установи «пройшли» 427 штурмовиків аеропорта Донецька.

Політика

Фото для новини

15:29 6 жовтня 2014 р.

Мер Львова запевняє: «Місто готове до опалювального сезону»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий заявив сьогодні, 6 жовтня: «Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин».

Ситуації

Фото для новини

14:52 6 жовтня 2014 р.

79-річна львів’янка допомогла правоохоронцям схопити «телефонного» шахрая

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 25-річний мешканець Пустомитівського району дезінформував жінці, що її син нібито скоїв ДТП і що йому необхідні гроші.

Ситуації

Фото для новини

12:58 6 жовтня 2014 р.

За минулу добу загинув один український військовий, 13 – поранено, – РНБОУ (відео)

Як повідомив у понеділок керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, українські військові не відступили від раніше зайнятих позицій.

Політика

Фото для новини

12:14 6 жовтня 2014 р.

У жовтні подорожчають продукти, побутова хімія й зимовий одяг, – експерт

Комерційний директор одного із київських супермаркетів Андрій Цибульський радить: «Зараз найкращий час купити мішок чи два картоплі, по сітці моркви, буряка і цибулі на сім'ю».

Економіка

Фото для новини

11:22 6 жовтня 2014 р.

На Львівщині дезінформували про «замінування» будівлі селищної ради

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Ситуації

Фото для новини

10:44 6 жовтня 2014 р.

Російські війська готують наступ у напрямку на північ від Маріуполя, – «ВРНФ»

За оперативними даними Військової ради «Народного фронту», російське командування та бойовики продовжують накопичувати сили та засоби у полосі Новоазовськ-Тельманово-Комсомольське, зосередивши тут не менше 4 000 чоловік особового складу.

Політика

Фото для новини

10:30 6 жовтня 2014 р.

Тролейбуси №2 і №20 повернулися у Львові на свої звичні маршрути

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, після успішного випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова було прийнято рішення про відновлення роботи тролейбусних маршрутів № 2 та 20.

Ситуації