На Львівщині судитимуть за хабарництво заступника начальника міськвідділу міліції

13:54 6 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zakarpattya.net.ua

Як повідомили в понеділок в прес-службі обласної прокуратури, правоохоронець вимагав та отримав за закриття кримінального провадження тисячу доларів.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 6 жовтня, що на Львівщині судитимуть заступника начальника міськвідділу міліції. У повідомленні також конкретизують:

«Останнього було затримано 23 серпня на «гарячому» при одержанні 1 тис. дол. США неправомірної винагороди. Вказані кошти правоохоронець – перший заступник начальника одного з міських відділів ГУ МВС України у Львівській області – вимагав та отримав за закриття кримінального провадження.

На цей час, за процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) завершено. Обвинувальний акт стосовно згаданого міліціонера прокуратурою Львівської області скеровано до суду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів