На Львівщині дезінформували про «замінування» будівлі селищної ради

11:22 6 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: infozakon.com

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

5 жовтня о 20.34 невідома особа на телефон чергової служи «101» Пустомитівського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області повідомила про замінування будівлі селищної ради смт. Щирець Пустомитівського району. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 27 осіб та 14 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Під час проведення пошукових робіт евакуаційні заходи не проводились. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень будівлі та прилеглої території.

О 22.35 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Про це повідомили сьогодні, 6 жовтня, у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів