Мер Львова запевняє: «Місто готове до опалювального сезону»

15:29 6 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий заявив сьогодні, 6 жовтня: «Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин».

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що міський голова Андрій Садовий запевняє:

«Львів готовий до опалювального сезону. Проведено необхідні ремонтні роботи на ТЕЦ, котлах, замінено понад 20 км тепломереж. За необхідності, теплоносій буде подано в житлові будинки. У лікарні, школи та садочки опалення можуть подати швидше, залежно від заявок. 

Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Нема проблем, місто готове до опалювального сезону.

Усі мереж готові. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин.

Школи, лікарні будемо вмикати швидше, якщо буде потреба і будуть відповідні заявки. Як торік і позаторік ми входимо в опалювальний сезон дуже спокійно.

Це завдяки титанічній роботі наших комунальних підприємств. Близько 20 км мереж замінено цього року. Багато робіт зроблено на наших котлах, на ТЕЦ-1. Все йде по плану».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів