Нова економічна стратегія може дати Україні 1 трлн 200 млрд, – кандидат

14:56 6 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Нам потрібні сильні збройні сили. А щоб збройні сили були сильними, в них треба вкладати великі військові кошти і запустити військово-промисловий комплекс.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це під час прес-конференції-бліц-дебатів кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 115, які відбуваються в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ), заявив самовисуванець Євген Перепічка.

За його словами, він створив нову економічну стратегію, яка дасть можливість залучити до бюджету великі гроші. За цією стратегією варто позбавити податків виробників товарів та послуг, а перекласти цей тягар на споживачів. Тоді підприємці-виробники зможуть вийти з тіні, а споживачі або куплять і гроші підуть до бюджету, або виявиться, що той товар непотрібний.

- За новою економічною стратегією, ми можемо мати в рік три бюджети України, тобто майже один трильйон 200 мільярдів. З них ми можемо в рік надавати для армії 200 мільярдів, - каже він.

Кандидат в нардепи нагадав, що Російська Федерація надала на наступний рік на потреби своєї армії 100 мільярдів доларів. А ми - на свою армію за 20 років сукупно всього лише 60 мільярдів.

- Нас в НАТО зараз ніхто не прийме. І не треба себе дурити тим, що ми зараз Крим заберемо. Це все брехня. Тому що Японія, наприклад, вже 70 років після закінчення Другої світової війни не може до цього часу забрати свої три кам’яні острови, де ніхто не живе. Або згадайте, що Китай мав претензії до острова Даманський. Його взагалі затопили, але не віддали. То ж ніхто нам Криму не віддасть, його треба відвоювати, - переконаний Євген Перепічка.

На його думку, щоби перемогти Росію, нам потрібна чисельність військ не 30 тисяч, як воно зараз є, а в 800 тисяч і навіть до мільйона. Тільки тоді ми зможемо говорити з Росією на рівних.

- Треба розуміти, що Україна нікому, крім нас, не потрібна. А світу треба, щоб не було третьої світової війни. І вони готові здати Україну. Але вони одного не розуміють: путінська Москва ніколи не зупиниться, вони хочуть впливати на Європу, - 84-річний кандидат в нардепи робить висновки зі свого життєвого досвіду та добрих знань історії й економіки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів