Під час штурму аеропорту Донецька полягли двоє українських військових, – ЗМІ (відео, оновлено)

11:08 4 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: top.thepo.st

Про це повідомив прес-офіцер АТО Владислав Селезньов.


Відео: 112 Україна

У п'ятницю, 3 жовтня, в ході боїв за аеропорт Донецька загинули двоє військовослужбовців сил антитерористичної операції. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив прес-офіцер АТО Владислав Селезньов.

«Під час штурму загинули двоє військовослужбовців. Один військовий із Збройних сил України, інший – військовослужбовець Національної гвардії України», – повідомив він. 

Селезньов зазначив, що минулої ночі в районі донецького аеропорту було спокійно, бойових дій не зафіксовано. «Комплекс аеропорту знаходиться під контролем сил антитерористичної операції», – зазначив він. Телеканал «112 Україна», який передає це повідомлення, також додає:

«Раніше керівник групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук заявив, що в ході боїв в донецькому аеропорту бойовики понесли значні втрати. Нагадаємо, в зоні АТО зараз перемир'я, але бої за донецький аеропорт не вщухають.

«ДНР» підтверджують щоденні штурми аеропорту, в АТЦ заявляють, що успішно їх відбивають. Раніше Селезньов заявив, що бойовики захопили половину першого поверху старого терміналу донецького аеропорту. Проте пізніше силам АТО вдалося відкинути бойовиків на вихідні рубежі».

Своєю чергою, інтернет-видання «Українська правда» повідомляло в п’ятницю ввечері: «Під час чергового штурму Донецького аеропорту в п'ятницю загинули п'ятеро українських військовослужбовців. Про це повідомила сьогодні, 3 жовтня, у вечірніх новинах на Першому національному телеканалі його ведуча Ілона Довгань. Інформацію передав на канал журналіст, який знаходиться неподалік зони бойових дій. У прес-центрі РНБО не підтвердили, але і не спростували цю інформацію. При цьому у відомстві повідомили, що повні дані будуть мати тільки в суботу вранці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів