У Львові вже відкрили для проїзду транспортне кільце на вулицях Кульпарківській і Науковій

11:24 3 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, рух тролейбусів №2 та №20 ще не відновлено, оскільки продовжують облаштовувати мережі.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що на вулицях Кульпарківській та Науковій завершили роботи з будівництва транспортного кільця й сьогодні вночі його нарешті відкрили для проїзду. Голова Залізничної районної адміністрації зазначила з цього приводу: «Сьогодні транспорт уже вільно може рухатись освітленим кільцем, розставлено уже всі знаки. Рух тролейбусів №2 та №20 ще не відновлено – тут продовжують облаштовувати мережі». 

У прес-службі міськради також нагадали: «1 серпня розпочали реконструкцію дороги та роботи з облаштування кільця на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова. Будівельні роботи було розділено на 2 етапи, щоб можна було не припиняти рух. Кінцевий термін виконання ремонтних робіт було призначено на 1 листопада, проте роботи виконали швидше. Фінансування облаштування кільця надало ТОВ «Фенікс Капітал» (власник комплексу «Леополіс» на вул. Кульпарківській). Роботи виконувала компанія «Онур».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів