Поліція Львівщини застерегла водіїв про погіршення погодних умов

09:15 11 листопада 2016 р.

Синоптики попередили про зниження температури та сніг. На дорогах можливе утворення ожеледиці.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції закликають сьогодні, 11 листопада,повідомили до обережності, оскільки, за попередженням синоптиків на Львівщині очікується погіршення погодних умов – зниження температури та сніг, а на дорогах можливе утворення ожеледиці.

Поліція Львівщини також закликає: «Шановні водії! Обов’язково замініть шини на зимові, подбайте про технічну справність транспортного засобу. Будьте уважними за кермом, дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, зважайте на дорожні та погодні умови». 

У прес-службі Львівського обласного управління поліції також порадили: «Із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, біля пішохідних переходів, уникайте ризикованих маневрувань. Користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам!».

Поліція Львівщини також рекомендує: «За умов недостатньої видимості – не забувайте вмикати ближнє світло фар! Закликаємо також бути вкрай уважними пішоходів та радимо використовувати у темну пору доби світлоповертаючі елементи, аби водії могли вчасно побачити вас на дорозі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів