На Львівщині підпалили хлів

09:39 18 травня 2024 р.

Фото до новини

Будівля була знищена повністю вогнем.

Про це інформує поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

На Львівщині поліціянти затримали зловмисницю, підозрювану у підпалі господарської будівлі.

Внаслідок пожежі будівля (хлів) була повністю знищена вогнем, на щастя обійшлось без постраждалих. За скоєне підозрюваній загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років.

Повідомлення про пожежу, що сталась на території домогосподарства в одному з сіл Золочівського району, надійшло у поліцію 16 травня близько 20.00. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Золочівського районного відділу поліції. 

Після локалізації пожежі правоохоронці встановили, що причиною займання господарської будівлі (хліву) був підпал. Будівля була знищена повністю вогнем,  постраждалих внаслідок події немає.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Золочівського районного відділу поліції, а також екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. 

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення підпалу причетна 58-річна мешканка того ж села - вона облила стіну будівлі легкозаймистою рідиною, підпалила її та втекла. 

Поліціянти встановили місце перебування зловмисниці та затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, повідомили затриманій про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів