У червні міські автобуси №45 курсуватимуть за зміненим маршрутом

11:26 17 травня 2024 р.

Фото до новини

Міські автобуси №45 частково змінять маршрут руху. Так, замість вулиць Франка – Вітовського, автобуси поїдуть по вулиці Дорошенка в обох напрямах.

Це дозволить зменшити інтервали руху та дублювання маршруту трамваїв №3. Також буде змінена одна з кінцевих зупинок. Відповідне рішення сьогодні, 17 травня, погодив виконавчий комітет міськради.

Як повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, кінцеву зупинку від ТРЦ «Вікторія Ґарденс» перенесуть на вул.Симоненка, пише DailyLviv.com.

«Організація дорожнього руху біля ТРЦ «Вікторія Ґарденс» не дозволяє залишити там цю зупинку. Тому встановлюємо її на вул. Симоненка. І відповідно до вул. Симоненка автобуси будуть виїжджати на вул. Наукову, на кільце, забираючи мешканців прилеглих будинків та загалом мікрорайону», - зазначив Олег Забарило.

Читайте також: У Львові на п’ять автобусних маршрутів додали транспорт

Планується, що за новою схемою автобуси будуть курсувати орієнтовно через місяць. «Нам ще необхідно погодити схему руху в поліції та запустити всі необхідні процедури. Плануємо впродовж місяця реалізувати ці зміни», -  пояснив Олег Забарило.

Про початок курсування автобусів №45 за новою схемою руху буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, маршрут №45 у Львові відновили минулого понеділка, 13 травня. Він припинив роботу та не працював повноцінно з початку пандемії Covid-19.

Читайте також: У Львівавтодорі нагадали, як списуються кошти при безготівковій оплаті

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів