Відсьогодні мінятимуть дорожнє покриття ще на трьох вулицях Львова

11:34 19 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Ремонтні роботи стартували у понеділок, 19 жовтня, на Заньковецької, Зеленій і Персенківці.

«Робота над покращенням стану тротуарів і дорожнього покриття триває у всіх районах міста. Так, серед великих об’єктів у Галицькому районі завершують роботи на вулиці Митрополита Андрея і Кривоноса, вартість яких – 1 млн. 140 тисяч гривень та 900 тисяч гривень відповідно», – повідомили сьогодні, 19 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Ремонтні роботи тут завершаться орієнтовно за місяць», –  розповідає начальник відділу комунального господарства Галицької РА Микола Захарків. Окрім цих вулиць, продовжують ремонтувати дорожнє покриття й на проспекті Свободи, 12, однак, загальний об’єм робіт тут вже виконано

Незабаром ремонтні роботи планують розпочати також на вулиці Гнатюка, 24. Тривають роботи і у Залізничному районі міста. Зокрема, на вулиці Ливарній нещодавно завершився капітальний ремонт дорожнього покриття, на стадії завершення – ремонт тротуару.

Триває масштабний ремонт тротуару й на вулиці Головатого, який, згідно з планом, мають завершити до 25 жовтня. Окрім цього, на вулиці Каховській, 17 здійснили основний обсяг робіт з ремонту дорожнього покриття, однак тут необхідно ще облаштувати доріжку, розміром 30 квадратних метрів.

Продовжують ремонтувати міжквартальні дороги та тротуари на вулиці Кульпарківській, 174, 176 та 178, де вже виконано 45% основної роботи. Ремонт дорожнього покриття та тротуару проводять і на вулиці Патона, 21, вулиці Ряшівській, 25 та вулиці Кульчицької, 12.

Практично завершили капремонт тротуарів на вулиці Низинній, де вже до понеділка обіцяють повністю завершити роботи над дорожнім покриттям. Цього тижня розпочали роботи на вулиці Роксоляни біля будинків № 21, 23 та 25: тут облаштовуватимуть тротуари і ремонтуватимуть дорогу.

За словами начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяки, наступного тижня розпочнуть ремонт дорожнього покриття на вулиці Роксоляни від вулиці Калнишевського до вулиці Суботівської. А на початку листопада – на вулиці Вигоди №36, 58, 60 та 62. 

Як зазначають у Франківській райадміністрації, на території цього району проводять ремонт дорожнього покриття та тротуарів міжквартального проїзду на вулиці Симоненка, 13, завершити який планують у листопаді, натомість на вулиці Єфремова – від вулиці Київської до вулиці Мельника – зараз укладають плитку. Також на перехресті вулиці Володимира Великого та Кульпарківської і на вулиці Героїв УПА, 78 проводять асфальтування тротуарів. 

У Шевченківському районі наразі проводять міжквартальні роботи: облаштування тротуарів, ремонт дворів та дорожнього покриття. Так, роботи проводять на вулиці Мазепи, 11а, 13а, та на кінцевій зупинці громадського транспорту на вулиці Хмельницького, 273. Завершуються міжквартальні ремонтні роботи і на вулиці Шевченка, 348.

Водночас, на вулиці Самійленка і Богомольця Личаківського району міста ремонтні роботи вже завершили, а на вулиці Карпатській і Таджицькій продовжують облаштовувати тротуари. Сьогодні стартують роботи над дорожнім покриттям на вулиці Заньковецької та Зеленій. 

Кипить робота й у Сихівському районі. Тут нещодавно завершились роботи з облаштування хідників на вулиці Кавалерідзе, 12-14. Ремонт дороги на вулиці Стрийській, 87 обіцяють закінчити через два тижні.

Продовжують облаштовувати дороги й на вулиці Демнянській. Як повідомляє голова районної адміністрацї Ірина Маруняк, на вулиці Кавалерідзе, 10, де зараз виконують ремонт внутрішнього двору, роботи завершать вже цими днями.

Окрім цього, за її словами, відсьогодні розпочинають роботи з асфальтування дороги на вулиці Персенківці, де вже провели підготовчі роботи. До четверга ці ремонти планують завершити. Також орієнтовно на початку листопада обіцяють відкрити для проїзду просп. Червоної Калини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів