У Львові висадять 326 подарованих дерев та кущів

12:16 3 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Найбільше охочих висадити дерева є в Личаківському, Сихівському та Галицькому районах.

138 заявок на висадку надійшло до управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради. Так, в межах осіннього сезону акції «Подаруй місту дерево» мешканці готові проспонсорувати і посадити дерева та кущі у 326 лунок у різних районах міста, які підготували із садівниками.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

За інформацією міського управління екології та природних ресурсів, найбільше охочих висадити дерева є в Личаківському, Сихівському та Галицькому районах. Також є багато заявок на висадку в Замарстинівському парку, сквері «На Валах», парку імені Виговського та парку 700-річчя Львова.

Садівники Львова опрацюють кожну заявку та сконтактують з учасниками акції, повідомлять їх про наявність саджанця, його вартість та нададуть рахунок на оплату.

Проводити висадку будуть спеціалісти з догляду та озеленення відповідного району чи парку та за участю учасників акції (за бажанням).

В управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради подякували усім учасникам акції, які готові долучитись до озеленення на вулицях та у парках Львова.

Нагадаємо, до осінньої акції «Подаруй місту дерево» додали ще 97 локацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів