Помер колишній редактор газети «Нерухомість» старший лейтенант Андрій Карплюк

09:04 3 жовтня 2024 р.

Фото до новини

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави й обороняв Україну у складі 710-ї окремої бригади охорони Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

Про це повідомив Львівський національний університет імені Івана Франка, пише DailyLviv.com.

"Захищаючи Україну від російських окупантів, відійшов у Вічність Захисник України, випускник Університету Андрій Карплюк. Героєві було 49 років, - йдеться у повідомленні університету. - Андрій Карплюк навчався у середній загальноосвітній школі №62. Здобув вищу освіту на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Після завершення навчання працював головним редактором газети «Нерухомість», займався приватним підприємництвом.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави й обороняв Україну у складі 710-ї окремої бригади охорони Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України. Під час проходження служби отримав звання «старший лейтенант». 1 жовтня 2024 року відійшов у засвіти після боротьби з хворобою, стан здоров’я суттєво погіршився, коли чоловік захищав Україну". 

Чин похорону Андрія Карплюка розпочнеться 03.10.2024 об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок. Захисника поховають на Голосківському кладовищі у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів