За добу ворог здійснив 142 атаки і запустив рекордну кількість дронів

08:56 3 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Ворог найбільше атакував на Покровському та Курахівському напрямках.

У ніч на 3 жовтня (із 21.00 02.10 по 07.00 03.10) ворог завдав удару по території України ударними БпЛА. Усього радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 105-ти ворожих безпілотників противника типу "Шахед". Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ, пише DailyLviv.com.

Повідомляється, що в результаті протиповітряного бою було збито 78 ворожих ударних БпЛА типу Shahed. Один безпілотник полетів у напрямку Білорусі, 23 ворожі БпЛА було локаційно втрачено у різних регіонах України.

Також за минулу добу авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили чотири засоби протиповітряної оборони, три райони зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, один артилерійський засіб на вогневій позиції та два склади боєприпасів загарбників", - пише Генштаб.

Зокрема,

На Харківському напрямку росіяни двічі штурмували в районі населених пунктів Вовчанськ та Тихе.

На Куп’янському напрямку відбулось 14 ворожих атак неподалік Синьківки, Андріївки, Піщаного та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 14 разів поблизу Греківки, Невського, Новосадового, Макіївки та Торського.

На Краматорському напрямку ворог три рази атакував у районах Іванівського, Калинівки та Білої Гори.

На Торецькому напрямку росіяни, за підтримки авіації, здійснили 20 атак неподалік Диліївки, Торецька, Неліпівки, Щербинівки. Більшість атак противник спрямував на Торецьк.

На Покровському напрямку окупанти 29 разів атакували у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьке, Зелене Поле, Миролюбівка, Миколаївка, Крутий Яр, Красний Яр, Новогродівка, Селидове. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Миколаївки.

На Курахівському напрямку відбито 27 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка, Курахове та Георгіївка.

На Времівському напрямку противник здійснив шість штурмів наших позицій в районі Богоявленки.

На Оріхівському напрямку окупанти атакували у бік Кам’янського.

Нагадаємо, російські безпілотники атакували Київ упродовж майже 6 годин. Однак жоден з півтора десятка російських дронів своєї мети не досяг. А у Харкові росіяни зруйнували фасадну частину п'ятиповерхового житлового будинку. Постраждали 12 людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів