Дрони СБУ вдарили по військовому аеродрому «Борісоглєбск»

12:57 3 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні вночі дрони Сил оборони України атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34 на військовому аеродромі «Борісоглєбск» у Воронезькій області РФ.

Про це ЗМІ повідомило джерело в СБУ, пише DailyLviv.com.

"Вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі «Борісоглєбск» у Воронезькій області РФ. Звідти ворог активно бомбить КАБами українські території", - поінформував співрозмовник.

За його словами, СБУ продовжує проводити активні заходи, щоб зменшити спроможність ворога тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами. Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території, зауважив співрозмовник.

Уночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників та потужні вибухи й пожежу в районі аеродрому «Борісоглєбск».

Нагадаємо, сьогодні Генштаб ЗСУ повідомив, що підрозділи ракетних військ Збройних Сил України завдали успішного удару балістичними ракетами ATACAMS по російській радіолокаційній станції "Нєбо-М".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів