Синоптики прогнозують у Львові снігопад та ожеледицю

18:00 19 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології очікує вранці й вдень у середу, 20 грудня, снігопад, а на дорогах – ожеледицю.

Про це повідомили сьогодні, 19 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також закликали «бути обачними на дорогах через погіршення погодних умов» і уточнили: «20 грудня, у Львові буде хмарно з проясненнями, вночі – без істотних опадів, вранці та вдень – часом сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, поривчастий. Температура повітря вночі – 4-6º морозу, вдень – 0-2º морозу.
«21 грудня синоптики прогнозують вночі невеликий сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 4-9° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла», – поінформували також у міськраді.
«22 грудня очікується часом сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду, місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів