Львівські «Карпати» залишилися на 10-й сходинці в УПЛ

20:22 28 вересня 2024 р.

Фото до новини

Поразка на стадіоні "Україна".

У суботу, 28 вересня, “зелено-білі” приймали вдома житомирське “Полісся” і поступились з рахунком 1:3. Про перипетії матчу повідомила пресслужба ФК "Карпати", пише DailyLviv.com.

На 18-й хвилині затяжна атака гостей виявилася результативною. Олексій Гуцуляк навісив з правого флангу, а Борис Крушинський увірвався в центр штрафного майданчика і головою вразив ціль - 0:1. Реакція “Карпат” була миттєвою. Вже у наступній атаці Євген Підлепенець протягнув мяч правим флангом і викотив під удар Денису Мірошніченку, а той потужно пробив у дотик – 1:1.

У компенсований час до першого тайму голкіпер “зелено-білих” виявився безсилим. Назаренко навісив зі штрафного, Крушинський залишився наодинці на дальній стійці і скинув на Гуцуляка, який коліном спрямував м'яч у сітку - 1:2.

Через 25 хвилин одна з контратак житомирян завершилася третім взяттям воріт львів'ян. Назаренко протягнув м'яч від власних воріт і хитро пробив з гострого кута – 1:3.

Після поразки “Карпати” залишаються на 10-й сходинці в турнірній таблиці. У наступному турі “зелено-білі” вдома прийматимуть “Інгулець”. Поєдинок відбудеться у п'ятницю, 4 жовтня, і розпочнеться о 18:00.

Прем'єр-ліга. Сезон 2024/2025. 8 тур.

“Карпати” (Львів) – “Полісся” (Житомир) – 1:3

28 вересня, 18:00. Львів, стадіон "Україна".

Арбітр – Денис Резніков (Кам’янське)

Асистенти – Володимир Висоцький (Запоріжжя) та Ігор Дебенко (Івано-Франківськ)

“Карпати”: Кемкін, Саків (Полегенько, 63), Бабогло, Жан Педрозу, Мірошніченко, Альварес, Підлепенець (Костенко, 46), Чачуа, Бруніньйо (Шах, 63), Очеретько (Клименко, 86), Іґор Невес (Устименко, 80).

Запасні: Кінарейкін, Домчак, Векляк, Рябов, Кузик, Тлумак Ю.

Головний тренер – Владислав Лупашко

“Полісся”: Волинець, Михайліченко, Смоляков, Чоботенко, Віале, Мельниченко, Крушинський (Таллес 46), Мустафаєв (Кушніренко, 56), Гуцуляк (Йока, 89), Назаренко (Лєднєв, 72), Луіфер (Пайшао, 56).

Запасні: Кудрик, Поспєлов, Брістріч, Шастал, Майсурадзе, Тейлор, Матіч.

Головний тренер – Імад Ашур

Голи: Крушинський, 18, Гуцуляк, 45+1, Назаренко, 70 – Мірошніченко, 19.

Попередження: Крушинський, 25.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів