Львівські «Карпати» відпочиватимуть до 14 вересня

18:45 31 серпня 2024 р.

Фото до новини

Після п’ятого туру УПЛ запланована двотижнева міжнародна пауза на матчі національних збірних.

У суботу, 31 серпня, “Карпати” у Львові приймали полтавську “Ворсклу” в рамках п’ятого туру Української прем’єр-ліги сезону 2024/2025. Поєдинок завершився нічийним результатом - 1:1. Про це повідомила пресслужба ФК "Карпати", пише DailyLviv.com

Гол господарі поля забили у першому таймі так: Бабогло віддав на Амбросія Чачуа, а той виконав класний крос з правого флангу. На цю передачу Іґор Невес не встиг, зате на дальній стійці Артур Шах випередив захисника і вразив ціль – 1:0.

“Ворскла” у дургому таймі реалізувала один з небагатьох випадів. Андрій Бацула виконав високий навіс на Іллю Крупського, а той головою скинув у центр штрафного майданчика, куди набіг Скляр. Гравець полтавців випередив Бабогла і з близької відстані розстріляв ворота.

Після п’ятого туру УПЛ запланована двотижнева міжнародна пауза на матчі національних збірних. 

Наступний поєдинок “Карпати” проведуть проти донецького “Шахтаря”. Базова дата матчу – 14 вересня.

Українська Прем’єр-ліга. 5-й тур

"Карпати" – "Ворскла" – 1:1

Голи: Шах, 15 – Скляр, 57

Попередження: Альварес, 25, Мірошніченко, 84 – Ковталюк, 54, Чорноморець, 90+2

Карпати: Кемкін – Полегенько, Бабогло, Адамюк, Мірошніченко, Альварес, Очеретько, Чачуа (Тлумак, 90+3), Підлепенець (Кузик, 80), Шах (Стеніо, 64), Ігор Невес (Костенко, 64).

Ворскла: Ісенко – Крупський, Гучек, Чорноморець, Корнієнко (Бацула, 46), Скляр (Нестеренко, 80), Челядін, Павлюк (Хрипчук, 80), Мякушко, Кане (Ндукве, 76), Ковталюк (Ієде, 59).

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів