У любовному трикутнику трагічно загинули двоє чоловіків. Жінка залишилася з двома дітьми

21:21 29 вересня 2024 р.

Фото до новини

Чоловік, який застрелив водія автомобіля, зіткнувшись у ДТП, застелився у квартирі.

Про це інформує Польське радіо, пише DailyLviv.com.

Чоловік, який застрелив водія автомобіля, зіткнувшись у ДТП, застелився у квартирі в Лодзі, — повідомила комісар Анета Собєрай з Головного управління воєводської поліції в Лодзі.

До його пошуків долучилися поліціянти з Лодзі, Бжезіни і Варшави, а також —  собаки, дрони та гелікоптер воєводського управління в Щецині.

Драма почалася 28 вересня, коли 39-річний чоловік за кермом "Мерседеса" зіткнувся з "Тойотою". Він почав штовхати "Тойоту" ззаду, ніби хотів зіштовхнути її з дороги, — сказав Кшиштоф Копаня, речник лодзької окружної прокуратури. Водій "Тойоти" не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, перекинувся та врізався в дерево.

"Тоді чоловік, який сидів за кермом "Мерседеса", підійшов до "Тойоти" і вистрілив", — розповів Кшиштоф Копаня. В автомобілі "Тойота" перебувало четверо людей: 49-річний чоловік, 39-річна жінка та двоє дітей 8 та 12 років. Коли їм вдалося вибратися з автомобіля, 49-річний водій почав утікати, а водій "Мерседеса" погнався за ним. Пролунали постріли — тіло водія "Тойоти" з кількома вогнепальними пораненнями виявили за кілька сотень метрів від місця аварії. Жінка та двоє дітей серйозних травм не отримали. Вони сховалися в одному з довколишніх господарств, звідки викликали рятувальників.

Кшиштоф Копаня повідомив, що учасники події були знайомі раніше. «Усе вказує на те, що 39-річний чоловік і 39-річна жінка деякий час були пов’язані одне з одним», — додав речник.

Читайте також: Друг сім'ї з Франції зруйнував її: трагічні наслідки смертельної ДТП на Львівщині (відео)

Смертельна ДТП під Бродами, в якій загинули дві дівчини: подробиці і прізвища

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів