Смертельна ДТП під Бродами, в якій загинули дві дівчини: подробиці і прізвища

22:01 6 квітня 2021 р.

Фото до новини

Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. У цій страшній автокатастрофі торік загинуло двоє дітей.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко після зустрічі з Генеральною прокуроркою Іриною Венедіктовою та матір’ю двох дівчаток, які загинули внаслідок ДТП, пише Dailylviv.

“Рашиду Амані пред’явлено підозру. Генеральна прокуратура вимагатиме видачі Рашида Амані для суду в Україні. Якщо Франція відмовиться видавати свого громадянина для суду, ми будемо вимагати суду над Рашидом Амані у Франції.

І в Україні і у Франції за ненавмисне вбивство в результаті ДТП закон передбачає до 10 років позбавлення волі з відшкодуванням всього морального і матеріального збитку”, - написав заступник міністра на своїй сторінці у Facebook.

Геращенко зазначив, що повернути Наталії Тройнюковій доньок ніхто не зможе, але “Україна і державна влада просто зобов’язані добитися справедливості і засудження для Рашида Амані, що позбавив життя двох дітей і боягузливо втік до Франції”.

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що Україна скерувала до Франції клопотання про проведення слідчих дій щодо громадянина цієї країни, який скоїв ДТП на Львівщині, де загинуло двоє дітей.

Нагадаємо, 27 липня 2020 року, близько 14:00, водій автомобіля “Lexus RХ350”, громадянин Франції Рашид Амані, 1972 р.н., перебуваючи в процесі обгону, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2121 "Нива", які після зіткнення зачепили ще вантажний автомобіль "RENAULT Magnum".

Внаслідок ДТП травмовано також водія автомобіля ВАЗ 2121 "Нива"- чоловіка 1960 року народження, якого із травмами легкого ступеня важкості госпіталізовано в Бродівську центральну лікарню.

Унаслідок зіткнення, під час обгону двох вантажівок, автомобіль “Lexus” розірвало на шматки.

Двоє дівчаток, доньки Наталі Тройнюкової, 16-річна Майя і 13-річна Юлія, загинули в цій автокатастрофі.

За словами заступника міністра внутрішніх справ України, Рашида Амані, який вчинив це ненавмисне вбивство, евакуювали медичним літаком до Франції.

"Він вижив, змінив всі телефони та намагається уникнути кримінальної відповідальності за позбавлення дітей життя",- написав Антон Геращенко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів