На Бродівщині - зіткнення трьох автомобілів. П'ятеро травмованих

19:25 27 липня 2020 р.

Фото до новини

27 липня о 13:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на трасі Київ-Чоп в с. Дубина Бродівського району відбулось зіткнення автомобілів "Lexus" з автомобілем ВАЗ-2121 "Нива", які після зіткнення зачепили ще вантажний автомобіль "RENAULT Magnum".

Про це інформує ДСНС, пише DailyLviv.

На місце події було негайно скеровано пожежно-рятувальне відділення 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м.Броди, а також рятувальників 40-го державного пожежно-рятувального поста с. Заболотці.

Внаслідок ДТП травмовано водія автомобіля ВАЗ 2121 "Нива"- чоловіка 1960 року народження, якого із травмами легкого ступеня важкості госпіталізовано в Бродівську центральну лікарню.

Також внаслідок ДТП травмовано водія і трьох пасажирів автомобіля "Lexus", а саме: водія 1972 року народження; дівчину 2004 року народження; хлопця 2007 року народження, а також жінку 1973 року народження, яких із політравмами госпіталізовано в реанімаційне відділення Бродівської центральної лікарні.

Пожежно-рятувальним відділенням було відключено акумуляторні батареї на автомобілях ВАЗ-2121 "Нива" та "Lexus" та за допомогою гідравлічного обладнання деблоковано потерпілого водія з автомобіля "Lexus".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів