Померла донька громадянина Франції, який за кермом Lexus виїхав на зустрічну під Бродами

11:29 28 липня 2020 р.

Фото до новини

У лікарні померла 16-річна донька водія Lexus RX 350, який 27 липня потрапив у ДТП на трасі Київ-Чоп біля Бродів на Львівщині.

48-річний водій автомобіля та друга його донька, якій 13 років, перебувають у реанімації з важкими черепно-мозковими травмами. За їх життя продовжують боротися лікарі. Також відомо, що водій Lexus – громадянин Франції, який проживає у Києві. Він спричинив ДТП під час обгону двох вантажівок.

Уранці 28 липня керівник Бродівської ЦРЛ Іван Бец розповів ZAXID.NET, що 48-річний водій та дві його доньки були доправлені після ДТП до райлікарні у важкому стані і перебували без свідомості. Для їх порятунку викликали нейрохірургів зі Львова.

«Вчора старша дівчина була прооперована, після операції через годину вона померла. Стан її був украй важкий – важка черепно-мозкова травма. Другу дівчину теж прооперував нейрохірург. Зараз вона теж у важкому стані перебуває у реанімаційному відділенні. Водій теж у важкому стані. Приїжджав торакальний хірург, який дренував водієві обидві плевлальні порожнини. У нього теж важка черепно-мозкова травма і переломи ребер», – розповів Іван Бец.

Зі слів керівника лікарні, наразі батько і молодша донька залишаються у Бродівській ЦРЛ, їхній стан не дозволяє їх кудись транспортувати. Лікування постраждалих у ДТП районні лікарі узгоджують з обласними спеціалістами.

Потрійна ДТП за участю автомобілів Lexus, ВАЗ-2121 «Нива» та вантажівки Renault сталася 27 липня близько обіду на трасі Київ-Чоп у селі Дубина Бродівського району. Унаслідок удару Lexus, у якому їхала сім'я киян, розірвало на шматки та відкинуло на узбіччя, а «Нива» перекинулася на дах. Після ДТП водія Lexus та двох його неповнолітніх дітей госпіталізували у реанімацію без свідомості з важкими черепно-мозковими травмами. Третя пасажирка Lexus – мама дітей, постраждала найменше. Вона перебуває у травматології.

З інформації департаменту цивільного захисту ЛОДА, яка з’явилася 28 липня, стало відомо, що водій автомобіля Lexus RX 350 – 48-річний громадянин Франції, який проживає у Києві, вчинив ДТП під час обгону двох вантажівок. Уникаючи зіткнення із зустрічним автомобілем, він прийняв вправо на свою смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ 2121 «Нива». Після цього Lexus RX 350 відкинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з фурою Renault Magnum.

Водія «Ниви», 60-річного мешканця Бродівського району, теж госпіталізували, однак його життю загрози немає.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів