Уродженця Луганщини засудили на Львівщині за ухилення від призову

23:09 29 вересня 2024 р.

Фото до новини

Суд покарав чоловіка, який пройшов ВЛК, отримав бойову повістку, однак за викликом не прийшов у військову частину на відправку.

На Львівщині суд покарав чоловіка, який пройшов ВЛК, отримав бойову повістку, однак за викликом не прийшов у військову частину на відправку. Вирок у справі № 458/21/24 виніс Турківський районний суд Львівської області. Про це повідомила Судово-юридична газета, пише DailyLviv.com.

Як зазначається в матеріалах справи, уродженець Луганської області у листопаді 2023 року отримав повістку, пройшов військово-лікарську комісію, за результатами якої його визнали придатним до військової служби. Йому видали повістку на відправку на 20 листопада, однак цього дня він у військову частину не прибув.

У суді чоловік свою провину визнав і пояснив, що не прийшов за повісткою на виклик, оскільки вирішив не іти проходити військову службу.

Враховуючи обставини справи, суд визнав чоловіка винним в ухиленні від призову за ст. 336 ККУ та призначив 3 роки позбавлення волі. Цей вирок можна оскаржити в апеляції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів