Синоптики очіукують у Львові грозу, сильні зливи, град і шквали

11:05 3 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального центру з гідрометеорології

Регіональний центр з гідрометеорології застерігає про негоду.

«Метеорологічна обстановка 3 липня вранці та вдень – грози, місцями сильні зливи, пориви північно-західного вітру та шквали 17-22 метрів за секунду, град. Прогноз –хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень короткочасні дощі, місцями сильні зливи. Грози, подекуди град. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями пориви та шквали 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вдень 23-28°, в другій половині дня зниження до 16 – 21° тепла», – повідомили сьогодні, 3 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівської міськради попередили напередодні:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 3 липня – хмарно з проясненнями, вночі – слабкий туман і без істотних опадів, проте вранці та вдень – короткочасний дощ, місцями – сильні зливи, гроза, град, пориви північно-західного вітру та шквали 17-22 метрів за секунду, град. Температура повітря вночі – 18-20°; вдень 23-25°, в другій половині дня – зниження до 16-18° тепла.

4 липня синоптики прогнозують мінливу хмарність, без істотних опадів. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 7-12° тепла, вдень – 18-23° тепла.

5 липня обіцяють мінливу хмарність і без опадів. Вітер – західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 5-10° тепла, вдень – 21-26° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів