ДСНС попередила львів’ян про складні погодні умови

17:30 1 грудня 2016 р.

У п’ятницю, 2 грудня, дошкулятимуть хуртовини й налипання мокрого снігу.

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України попередили в четвер, що в п’ятницю, 2 грудня, за інформацією регіонального центру з гідрометеорології, на території Львівської області очікуються налипання мокрого снігу, а місцями – ожеледь, на дорогах – ожеледиця, пориви північно-західного вітру, 17-22 метрів за секунду, хуртовини, вночі та вранці – сильні опади у вигляді мокрого снігу, подекуди – з дощем. Зокрема, у Львові – налипання мокрого снігу та ожеледь, на дорогах – ожеледиця, пориви північно-західного вітру, 17-22 метрів за секунду, хуртовини, ночі та вранці сильні опади у вигляді мокрого снігу з дощем.

Тому в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України закликають співгромадян бути вкрай обережними під час перебування на вулиці, дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки, зокрема – під час керування автомобілем. ДСНС України нагадує, що при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. 

Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці, а пішоходам – не ходити під розлогими деревами й триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів