До Львова повернуться хуртовини

15:45 2 лютого 2018 р.

Фото до новини

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що, у зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів від циклонів, які зміщуються через територію західних областей України, на Львівщині очікується різка зміна погоди.

Про це повідомили сьогодні, 2 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зокрема, впродовж 3-4 лютого місцями очікуються сильні опади, пориви вітру, налипання снігу, ожеледиця. Впродовж 5-6 лютого опади послабляться, але значно знизиться температура повітря».

«3 лютого вночі – дощ, подекуди – з мокрим снігом, в другій половині дня – мокрий сніг. 4 лютого – мокрий сніг та сніг, місцями – ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Ввечері 3 лютого та на добу 4 лютого подекуди очікуються пориви північного вітру 15-20 метрів за секунду, хуртовини», – поінформували також у міськраді.

«5 лютого вночі очікується 4-9° морозу, вдень – 1-6° морозу. 6 лютого вночі очікується 8-13° морозу, вдень – 3-8° морозу. 7 лютого вночі – 10-15° морозу, вдень – 1-6° морозу», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів