Телеграмканал «РАКЕТНА неБЕЗПЕКА». Стало відомо, хто власник

11:02 30 вересня 2024 р.

Фото до новини

Телеграмканал оперативно повідомляє про загрозу ракетних атак і ворожих дронів для мешканців Львівщини.

Про це інформує пресслужба Львівської політехніки, пише DailyLviv.com.

18 вересня відбулася зустріч із військовослужбовцем, який працює під позивним Майор. Сергій, відомий завдяки своєму телеграмканалу «РАКЕТНА неБЕЗПЕКА», став символом оперативних сповіщень про загрозу ракетних атак і ворожих дронів для мешканців Львівщини. Його канал із часом перетворився на джерело інформації для сотень тисяч людей. 

Сергій розповів, що ідея створення каналу зародилася ще на початку війни: багато друзів, рідних і знайомих постійно запитували, що й куди летить. Спочатку канал був запланований для невеликого кола людей, однак зі зростанням попиту на інформацію кількість підписників стала стрімко збільшуватися. На сьогодні канал має понад 300 тисяч підписників.

Окрім повідомлень про загрози, телеграм-канал став місцем, де можна знайти інформацію про безпеку під час тривог: як правильно реагувати на небезпеку та чому важливо спускатися в укриття. Сергій зазначив, що, попри важливість таких сповіщень, його канал не є офіційним і що офіційні дані надають Повітряні сили.

"Моєму каналу не завжди можна довіряти, бо мій канал — це не офіційне джерело, — наголосив він і поділився порадами, як діяти під час тривог: — Найголовніше — не ігноруйте тривогу. Найбезпечніше місце — це укриття. Якщо у вас є час на те, щоб дійти до укриття — спускайтеся. Це може врятувати ваше життя. Якщо ж людина не має змоги піти до укриття, а поблизу чути постріли та вибухи, краще лягти на землю і захистити голову руками", - наголосив Сергій.

Сергій розповів, що у своєму каналі інколи використовує жартівливий стиль подання інформації, щоб зменшити напругу серед людей.

"Коли ми були на Сході, я зрозумів: якщо показувати підлеглим свої переживання, вони також будуть тривожитися, а якщо залишатися позитивним — це допомагає зберігати бойовий дух", — зауважив він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів