Половина будинків ОСББ у Львові не готова до опалювального сезону

12:52 30 вересня 2024 р.

Фото до новини

У будинків ОСББ — найнижчий відсоток підписаних актів готовності - 55%.

Про це інформує пресслужба ЛМР,

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», триває процес заповнення внутрішньобудинкових систем опалення теплоносієм (водою). Заповнюють лише ті будинки, які мають підписані акти готовності будинку до зими. Станом на сьогодні, вже заповнено 72,5% будинків з центральним опаленням.

«Для того, щоб вчасно отримати централізоване опалення, управителі будинків – управлінські компанії, ОСББ і ЖБК, впродовж літа мали перевірити і поремонтувати систему опалення у своєму будинку і підписати акт готовності будинку до зими. Адже лише за наявності акту готовності ми можемо подати опалення.

Станом на сьогодні, вже 72,5% систем опалення будинків заповнені. Акти готовності мають підписані майже 77% будинків з центральним опаленням. Найнижчий відсоток підписаних актів готовності у будинків ОСББ – 55%.

Відтак закликаємо голів правлінь, зокрема ОСББ максимально швидко підготувати систему центрального опалення та підписати акти готовності до зими, бо без цього процедурно неможливо робити наступні кроки для подачі опалення. Зокрема, ми не можемо розпочати заповнювати будинок теплоносієм (водою)», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, зі свого боку місто напрацювало і затвердило низку програм, якими можуть скористатися ОСББ, ЖБК, управляючі компанії для проведення ремонтних робіт у співфінансуванні з містом (ремонт або заміна всіх комунікацій, утеплення фасадів, модернізація ліфтів, придбання генераторів та ін). Детальніше про всі програми тут.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів