У Львові затвердили нову програму з підготовки медзакладів до критичної зими

15:29 12 вересня 2024 р.

Фото до новини

Вона передбачає альтернативні джерела електро- та водопостачання.

Сьогодні на сесії міської ради прийняли ухвалу про реалізацію комплексних заходів для безперебійного водо- та електропостачання закладів охорони здоров’я Львівської громади. Йдеться про забезпечення закладів альтернативними джерелами електро- та водопостачання у разі надзвичайних ситуацій.

Ухвала передбачає встановлення альтернативних джерел електроживлення, зокрема генераторів і сонячних електростанцій, а також організацію додаткових водних свердловин. Ці заходи мають на меті забезпечити стабільну роботу медичних закладів і надання медичних послуг навіть у випадках руйнування об'єктів енергетичної та водопостачальної інфраструктури.

«Особлива увага приділяється забезпеченню надання медичних послуг у закладах охорони здоров'я, зважаючи на загрозу збоїв у роботі критичної інфраструктури через тривалу агресію російської федерації. Програма передбачає закупівлю товарів, робіт і послуг для безперебійної роботи медичних закладів. Йдеться про сонячні електростанції та сонячні панелі, під'єднання джерел безперебійного живлення, заміну силових кабелів і збільшення електричної потужності, модулі для зберігання пального, матеріали для облаштування свердловин та інженерних мереж тощо», - пояснили у міському управлінні охорони здоров’я.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів