Мешканці Мелітополя висадили тюльпанові дерева у парку 700-річчя Львова

11:46 30 вересня 2024 р.

Фото до новини

Акція приурочена до 240-річчя Мелітополя, нині тимчасово окупованого російською армією.

З нагоди ювілею рідного міста мешканці Мелітополя висадили 3 тюльпанових дерева у парку 700-річчя Львова. Про це повідомили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«На жаль, через повномасштабне вторгнення мешканцям довелось покинути рідні домівки, однак вони продовжують шанувати традиції рідного міста тут, у Львові, з вірою в Перемогу. Тож підтримуємо та допомагаємо один одному в цей нелегкий час та не забуваємо плекати бережливе ставлення до природи», – зазначили в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

У Львівській міськраді подякували за ініціативу Координаційному простору допомоги "Мелітополь саме тут. Львів" та працівникам Львівського комунального підприємства "Зелений Львів" за допомогу з висаджуванням дерев.

Окрім цього, на честь свята у парку імені Виговського відбулась виставка картин, ярмарок творів ручної роботи, інсталяція «Колесо теплих моментів», майстеркласи та настільні ігри.

Також заходи до 240-річчя Мелітополя проведуть у Києві, Запоріжжі та Дніпрі. Саме в цих містах працюють громадські центри, які допомагають мелітопольцям.

Читайте також: Мелітопольська Citius S розпочала виробництво спецтранспорту на Львівщині

У Мелітополі підірвали тепловоз з кадировцями-рашистами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів